Over De Groot-Verburg

De Groot-Verburg; Groothandel+

De Groot-Verburg Kaas is een actieve kaasgroothandel, die we graag Groothandel + noemen. Met een enthousiast team waarbij een heel aantal medewerkers 25 jaar of langer hier werkzaam zijn , aangevuld met een aantal jongere die op de winkelvloer, op de markt of in andere groothandels kaaskennis en bekwaamheid hebben opgedaan, mogen we gerust spreken van Groothandel +.

Alleen kaas verkopen, hoeft niet moeilijk te zijn, maar de manier waarop, met welke middelen, en met beperkte investeringen een gezond rendement behalen, dat is de ( kaas ) kunst.

Wij nodigen u van harte uit, om bij ons in Bodegraven, onder het genot van een heerlijk stukje kaas uw Kaas Kansen te onderzoeken en u te helpen met het opzetten van uw eigen onderneming of u verder te helpen met uw bestaande onderneming.

 

De Groot-Verburg

Is een groothandel voor de ambulante kaashandel met een uniek assortiment producten geschikt voor zelfstandige ondernemers, venters, kaasmarkt verkoop, kaas- en delicatessenwinkels. Interesse in onze producten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Engelandweg 1
2411 NS Bodegraven
T 0172 - 612 209
F 0172 - 611 546

Twitter